Civiel360 ontwikkelt perspectief met traineeships - Schadenberg Groep

Civiel360 Noord-Holland is een samenwerkingsinitiatief van de ingenieursbureaus Sophia Engineering en HB Adviesbureau, infra-aannemers GP Groot en K_Dekker bouw & infra en de gemeente Dijk en Waard, de BUCH gemeenten, gemeente Purmerend, gemeente Zaanstad en gemeente Hoorn. Ook Schadenberg Infra participeert in dit initiatief vanuit de infradriehoek, dat honderd procent is gericht op de ontwikkeling van future-fitte studenten, starters en young professionals.

Deze aanstormende talenten krijgen met dit tweejarige ontwikkeltraject de kans om werkervaring op te doen bij een ingenieursbureau, bij een aannemer en bij een gemeente: drie hoofdspelers in de infrabranche. Zij komen drie keer acht maanden werken bij een hoofdspeler. Daar ontdekken zij waar ze goed in zijn, waar ze energie van krijgen en welke rollen daarbij passen. Kleur bekennen is dus nog niet nodig, want pas na twee jaar kiezen zij voor de professie en de werkgever waar ze het meest enthousiast over zijn. Deze toekomstige werkgever kan ook buiten de samenwerking liggen. Tegelijkertijd leren de trainees de drie perspectieven te begrijpen. Hiermee leggen zij een stevig fundament voor hun verdere ontwikkeling en leren ze op een professionele manier om samen te werken in de keten.

Voor meer informatie over Civiel360 kunt u contact opnemen met onze Specialist Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment Chris Reuvecamp op telefoonnummer 085 – 239 36 00.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge