Regeltechniek

Maatwerk­oplossingen voor procesbesturingen in complexe installaties

Bij Schadenberg Installatietechniek leveren we op maat gemaakte oplossingen voor procesbesturingen in diverse complexe installaties. We hebben onze eigen geavanceerde procescomputer ontwikkeld, de PT Solution. Met deze oplossing bieden we maatwerk aan al onze klanten, ongeacht hun markt of discipline. Omdat dit systeem de meest communicatieve controller in de branche is, levert dit nog efficiëntere regelingen op met een snelle uitvoeringstijd.

Maatwerk in visualisatie en functionaliteit

Standalone kan de PT Solution ook opereren als klimaatregelaar. Daarnaast is deze procescomputer te koppelen aan andere klimaatcomputers zoals Priva, VDH of Sercom. Op basis van deze koppelingen kunnen wij de visualisatie en functionaliteit van de PT Solution naar uw wens maken.

Wat zijn de mogelijkheden van de geavanceerde procescomputer PT Solution?

  • De meest efficiënte en communicatieve controller in de branche;
  • Oplossingen op maat voor procesbesturingen van complexe installaties;
  • De visualisatie en functionaliteit kunnen naar wens worden gemaakt;
  • Te koppelen aan andere klimaatcomputers zoals VDH, Sercom en Priva;
  • Kan standalone tevens opereren als klimaatregelaar.

Software volledig in eigen beheer

Ons grootste voordeel bij PT Solution is dat we de software volledig in eigen beheer hebben, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe partijen. Dit betekent dat we snel nieuwe functionaliteiten kunnen integreren en directe communicatielijnen hebben. Dit biedt ons de mogelijkheid om visualisaties op maat te maken voor elke klant, waardoor wij een gedetailleerde personalisatie kunnen leveren.

Op afstand te bedienen

Op verzoek kunnen we PT Solution op afstand bedienen. Daardoor kunnen wij te allen tijde monitoren en direct reageren op specifieke situaties.

Regeltechniek - Software in eigen beheer - Schadenberg Installatietechniek

Gebruik van restwarmte uit koelprocessen

Duurzaamheid staat centraal in onze maatschappij en bij Schadenberg Installatietechniek dragen we hier graag aan bij. Om vloerverwarmingssystemen en andere processen te verwarmen, zetten wij ons in voor het gebruik van restwarmte uit koelprocessen. Dit levert een dubbel voordeel op: het is niet alleen goed voor het milieu, maar het resulteert ook in aanzienlijke energiebesparingen.

Gecertificeerd partner

Zoals het een installateur van technische installaties betaamt, voldoen we bij Schadenberg Installatietechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn bijvoorbeeld aangesloten bij Techniek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL). Ook zijn wij in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren, zoals het BRL6000-21, BRL6000-25 en BRL100 Certificaat. Deze certificeringen stellen ons in staat om ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering te waarborgen.

Maatwerk­oplossingen op het gebied van procesbesturingen voor complexe installaties?

De PT Solution is de meest communicatieve controller in de branche en heeft een snelle uitvoeringstijd voor nog efficiëntere regelingen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf!