Bitumen, kunststof, gebruiksdaken, Energiedak en valbeveiliging.

Al sinds de jaren ’80 is Schadenberg actief op het dak. Schadenberg Dakwerken is een middelgroot dakdekkersbedrijf, dat zich richt op de business to business markt. Vanuit twee vestigingen, in Noord- en Zuid-Holland, opereren wij landelijk. Schadenberg Dakwerken is gespecialiseerd in de toepassing van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Daarnaast hebben wij een schat aan ervaring als het gaat om zowel de aanleg als het onderhoud van dakterrassen en parkeerdaken.

Dakbehoud Nederland
Schadenberg Dakwerken participeert in de landelijke formule voor onderhoud en beheer van daken; Dakbehoud Nederland. Deze dakonderhoudsdienst, met een landelijke dekking, is dagelijks met ruim 50 onderhoudsploegen onderweg om vele daken in perfecte conditie te houden en indien nodig acuut de calamiteiten (24/7) te kunnen verhelpen. Bij lekkage en in noodgevallen kunt u ons servicenummer bereiken op: 06- 20 01 42 16.

Inspectie en onderhoudsplanning
Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen ook dakinspecties voor u uitvoeren. U krijgt dan een overzichtelijk inspectierapport, inclusief langetermijnplanning, onderhoudsprogramma en begroting. Met planmatig preventief onderhoud weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien voorkomt u daarmee nare verrassingen en hoge kosten op langere termijn.

Groen op het dak
Binnen de Schadenberg Groep opereert tevens zusterbedrijf Combi Groen op het dak. Zij zijn gespecialiseerd in tweede maaivelden en groene gevels. Het gaat dan bijvoorbeeld om sedumdaken, gevelbeplanting en intensieve of extensieve daktuinen.

Dakmerk: 10 jaar garantie op waterdichtheid
Naast onze eigen garantie, die afhankelijk is van de gekozen aanpak en de gebruikte materialen, is er een aanvullende garantie waardoor u maar liefst 10 jaar verzekerd kunt zijn van een waterdicht dak. Schadenberg Dakwerken is aangesloten bij Dakmerk, de enige ministeriële erkenningsregeling op het gebied van daken. Als het werk dat wij voor u uitvoeren door Dakmerk wordt goedgekeurd, bent u dus tien jaar verzekerd van een waterdicht dak, d.m.v. een waarborgfonds. Dat betekent dat u altijd gedekt bent, zelfs als wij onverhoopt niet meer aan onze verplichtingen zouden kunnen voldoen, bijvoorbeeld bij insolvabiliteit.

Schadenberg West
Wij opereren landelijk, hierbij speelt onze vestiging in Rotterdam Zuid-Holland een grote rol.

Als je kwaliteit blijft leveren, komen mensen vanzelf terug
Als je kwaliteit blijft leveren, komen mensen vanzelf terug

“Als je kwaliteit blijft leveren, komen mensen vanzelf terug. Wij doen dat door met oplossingen te komen die vaak kwalitatief beter zijn en financieel interessanter. Wij kunnen onze opdrachtgevers samen met Combi Groen in de volle breedte bedienen:
alles voor het dak onder één dak
.”

Auke van Zanten, directeur Schadenberg Dakwerken

Als je kwaliteit blijft leveren, komen mensen vanzelf terug