Dakwerken

Landelijk opererende
dakspecialist

Schadenberg Dakwerken is gespecialiseerd in dakoplossingen voor de zakelijke markt en richt zich op klanten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Als uw betrouwbare partner voor dakrenovaties en het verduurzamen van daken, bieden wij oplossingen die de functionaliteit en duurzaamheid van uw vastgoed verbeteren. Wij staan u bij in zowel planmatig onderhoud – c.q. dakrenovatie – als periodiek en storingsonderhoud aan daken.

Wij focussen ons op duurzaamheid en efficiëntie in het beheer van uw daken, toegespitst op de specifieke condities van de daken van uw onroerend goed of die binnen uw vastgoedportefeuille. Wanneer het gaat om periodiek onderhoud aan daken, keuring van dakveiligheid of langdurig beheer dat is onderbouwd met MeerJarenOnderhoudsBegrotingen (MJOB) staan wij graag voor u klaar!

De toekomst bouwen we samen.

Dakrenovatie & Verduurzaming

Een goed onderhouden dak beschermt uw vastgoed tegen weersinvloeden en structurele schade, wat resulteert in lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van uw pand. Door uw dak te verduurzamen met betere isolatie en energie-efficiënte materialen, kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Dit draagt niet alleen bij aan naleving van milieuregels en -richtlijnen, maar ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door te investeren in dakrenovatie verzekert u de duurzaamheid, veiligheid en waarde van uw gebouw.

Afhankelijk van de situatie en de conditie van uw dak, schakelen wij een van onze adviseurs in voor een deskundige inventarisatie. Op basis daarvan stellen we bij Schadenberg Dakwerken een gedetailleerd renovatie- en verduurzamingsplan op. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbare uitvoering van alle demontage- en renovatiewerkzaamheden, waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

Verduurzaming platte daken - Schadenberg Dakwerken
Hoogwaardige dakrenovatie en verduurzaming - Schadenberg Dakwerken
Inspectie en onderhoud platte daken - Schadenberg Dakwerken

Inspectie & Onderhoud

Regelmatige inspectie en onderhoud aan daken is essentieel om de levensduur van de daken van uw vastgoed te verlengen, kosten te besparen, schade en lekkages te voorkomen, de veiligheid te waarborgen, energie-efficiëntie te verbeteren en de waarde van uw pand te behouden. Door kleine gebreken tijdig te herstellen, voorkomt u grotere problemen en voldoet u aan verzekeringsvoorwaarden, wat uiteindelijk leidt tot een duurzaam en betrouwbaar dak. Onze onderhoudsdiensten, onderbouwd met MeerJarenOnderhoudsBegrotingen (MJOB), zorgen ervoor dat uw dak altijd in optimale conditie verkeert.

Calamiteitendienst

Bij Schadenberg Dakwerken begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is dat de daken van uw pand goed functioneren. Daklekkages kunnen niet alleen leiden tot schade aan uw vastgoed, maar ook tot onderbrekingen van uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden wij een gespecialiseerde calamiteitendienst aan gericht op de professionele markt, die 24/7 beschikbaar is om snelle en effectieve oplossingen te bieden bij noodgevallen. Bij lekkages en andere calamiteiten aan de daken van uw vastgoed staan we bij Schadenberg Dakwerken voor een directe respons, hoogwaardige expertise en een snelle, professionele aanpak.

Onze calamiteitendienst is dag en nacht beschikbaar om u te helpen bij noodgevallen. We garanderen een snelle aankomsttijd om verdere schade te voorkomen en uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk te verstoren. Dankzij onze duurzame en betrouwbare reparaties kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten zonder zorgen over uw dak.

Project

Dakrenovatie Kantoor Berend Botje

Project

Dakrenovatie Herman Brood Academie

Project

Dakrenovatie VvE Lekboulevard te Nieuwegein 

Project

Dakrenovatie kantoor Baanbereik

Daktuinen & Groendaken

Bij Schadenberg Dakwerken zijn we specialist in het ontwerp en de realisatie van daktuinen en groendaken. Wij geloven in de kracht van groen op hoogte, als esthetische toevoeging en als duurzame oplossing voor stedelijke gebieden waar een chronisch gebrek aan ruimte is. Met jarenlange ervaring en expertise bieden wij in samenwerking met Schadenberg Groen, functionele en ecologisch verantwoorde maatwerkoplossingen. Groendaken zijn niet alleen ecologisch waardevol, maar bieden ook praktische voordelen voor gebouweigenaren, steden en gemeenschappen die streven naar duurzame ontwikkelingen en een verbeterde levenskwaliteit.

Daktuinen en Groendaken - Schadenberg Dakwerken
Veiligheidsvoorzieningen daken - Schadenberg Dakwerken

Dakveiligheid

Veiligheidsvoorzieningen op daken zijn maatregelen en apparatuur die worden geïnstalleerd om de veiligheid van werknemers en onderhoudsmensen te waarborgen tijdens werkzaamheden op hoogte. Deze voorzieningen worden ook wel dakveiligheidssystemen genoemd en zijn cruciaal om ongevallen tijdens bouw-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden op het dak te voorkomen. Valveiligheidsvoorzieningen helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving waarin werknemers met vertrouwen en efficiëntie kunnen werken. Daarnaast zijn ze essentieel om aan de veiligheidsvoorschriften van de Arbowet en het nieuwe Bouwbesluit te voldoen.

Bij Schadenberg Dakwerken zijn we gespecialiseerd in het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van permanente en tijdelijke veiligheidsvoorzieningen op daken. Rekening houdend met eventueel aanwezige installaties en zonnepanelen, waardoor veilig en integraal onderhoud mogelijk is.

Snelle reactie daklekkages - Schadenberg Dakwerken

Kom werken bij
Schadenberg Dakwerken

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en bieden je volop kansen om mee te groeien, vaste baangarantie en een grote variatie aan uitdagende projecten.