Verwarming

Verwarmings­installaties - Schadenberg Installatietechniek

Ontwerp, installatie en onderhoud van verwarmings­installaties

Bij Schadenberg Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties voor verschillende sectoren, waaronder scholen en aannemers, kantoren, overheidsgebouwen en fabrieken. Wij bieden integrale diensten die variëren van het volledig opleveren van verwarmingsinstallaties tot het verhelpen van kleine storingen. Als gecertificeerd verwarmingsinstallateur streven we naar het bieden van energiezuinige en duurzame oplossingen, en zetten we vaak energiezuinige warmtepompen in als onderdeel van onze inzet voor innovatie en duurzaamheid.

KOMO-Instal gecertificeerd

Als erkend Gas-, Water- en Elektrotechnisch installateur, waarborgen onze geschoolde vakmensen een snelle en nauwkeurige afwerking van verwarmingsinstallaties, met de focus op kwaliteit en de individuele wensen van onze klanten. Dit wordt onderstreept door ons KOMO-Instal keurmerk, een certificering die de vakbekwaamheid van het team van Schadenberg Installatietechniek bevestigt. We streven er constant naar om te voldoen aan de hoogste normen in ons vakgebied, om zo de beste service te bieden aan onze klanten.

De voordelen van ontwerp, installatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties door Schadenberg Installatietechniek op een rij:

  • Energiezuinige en duurzame oplossingen voor de bouw, agrarische, industriële en utiliteitssector;
  • Optimale afstemming tussen elektra, loodgieterswerk en verwarming;
  • Brede expertise op het gebied van radiatoren, warmtepompen en heaters;
  • In het bezit van het KOMO-Instal keurmerk;
  • Erkend Gas-, Water- en Elektrotechnisch installateur.

Naadloze integratie van elektra, loodgieterswerk en verwarming

Het samensmelten van expertise in loodgieterswerk, verwarming, koeling en elektra brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Met slechts één aanspreekpunt garanderen wij een optimale coördinatie tussen deze verschillende vakgebieden. Bovendien hebben we ruime ervaring met warmtepompen, dankzij onze langdurige betrokkenheid bij koeltechniek die het fundament is van deze installatie.

Gecertificeerd partner

Bij Schadenberg Installatietechniek voldoen we als leverancier van technische installaties aan de strengste normen. Om onze specialismen perfect te kunnen uitvoeren zijn wij in het bezit van alle vereiste certificaten, waaronder het BRL-100 Certificaat, het KOMO-Instal keurmerk en het BRL-6000-25 Certificaat. Ook zijn wij lid van Techniek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL). Deze certificeringen waarborgen een solide bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

Op zoek naar verwarming voor de bouw, agrarische, industriële of utiliteitssector?

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden verwarmingsinstallaties voor de bouw, agrarische, industriële en utiliteitssector. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf!