Maatschappelijke betrokkenheid

Ons steentje bijdragen
aan de gemeenschap
door middel van sponsoring

Sponsor van TV De Drieban - Schadenberg Groep

Bij Schadenberg Groep geloven wij dat onze maatschappelijke betrokkenheid onmisbaar is voor het succes van onze organisatie. We voelen ons verantwoordelijk voor de impact die we hebben op onze omgeving en geloven dat het zal leiden tot betere banden met onze opdrachtgevers, relaties en collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die zich inzetten voor de samenleving niet alleen een positieve impact hebben op hun omgeving, maar ook op hun eigen groei en ontwikkeling. Bovenal vinden wij het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid gewoon het juiste om te doen. We zijn trots op onze gemeenschap en dragen daar graag ons steentje aan bij.

Schadenberg Groep is
trots sponsor van:

’t Regthuys Golf

Voetbalvereniging Spirit

AZ Alkmaar

Tennisvereniging De Drieban

Oldtimerfestival

Gym- en turnvereniging Stede Broec

Focus op duurzaamheid, innovatie en vitaliteit

Om de regionale naamsbekendheid te versterken, houden we als Schadenberg Groep in 2024 een vernieuwd sponsorbeleid aan. Dit beleid focust op duurzaamheid, innovatie en vitaliteit. We stappen af van ad-hoc sponsoring en nemen een proactieve, strategische rol aan door zelf evenementen te selecteren die onze kernwaarden weerspiegelen. Die omvatten met name grote, regionale sporttoernooien en maatschappelijke evenementen.

Uniforme benadering

We hanteren een uniforme benadering waarbij Schadenberg Groep in het geheel wordt gepromoot, om zo een samenhangende merkpresentatie te garanderen. Deze benadering zorgt voor een sterke aanwezigheid op zorgvuldig geselecteerde evenementen, die in lijn zijn met onze marketingdoelstellingen.

Duurzame partnerschappen

Ons sponsorbeleid beoogt duurzame partnerschappen met maatschappelijke impact en vereist regelmatige evaluatie om de afstemming met onze bedrijfsmissie te waarborgen. Intern promoten wij vitaliteit onder onze medewerkers door een deel van het sponsorbudget te besteden aan sportgerelateerde items, sportschoolabonnementen of vrij te besteden budget. Dit budget kan bijvoorbeeld aan de eigen sportclubs of verenigingen van de medewerkers worden gesponsord. Met dit sponsorbeleid streven wij ernaar te worden erkend als een maatschappelijk betrokken organisatie.

Sponsoring aanvragen

Wilt u met uw sportclub, vereniging of stichting in aanmerking komen voor sponsoring door Schadenberg Groep? Stuur uw sponsorverzoek in via het online aanvraagformulier. Op basis van het volledig ingevulde formulier bekijken wij of het verzoek binnen ons sponsorbeleid past en bij de kernwaarden van Schadenberg Groep. Wij streven ernaar om u binnen vier weken bericht te geven of uw sponsorverzoek wordt gehonoreerd.