Nieuwbouw

Nieuwbouw - Schadenberg Bouw

Duurzame en toekomstbestendige nieuwbouw

Bij Schadenberg Bouw werken we met passie, vakmanschap en aandacht voor de wensen en eisen van iedere gebruiker aan onze projecten. Dit maakt ons ook een betrouwbare partner voor ieder denkbaar nieuwbouwproject. Wij hebben een schat aan ervaring op het gebied van nieuwbouw van onder andere woningen, winkelcentra, bedrijfspanden, kantoorgebouwen en bedrijfshallen. Dit geldt voor zowel afzonderlijke projecten als seriebouw.

Nieuwbouw - Oog voor men, dier en milieu - Schadenberg Bouw

Nieuwbouw met oog voor mens, dier en milieu

Duurzaam bouwen is niet meer weg te denken. Maar bij Schadenberg Bouw behoort nieuwbouw met oog voor mens, dier en milieu tot het DNA. Bij het realiseren van nieuwbouwprojecten zorgen wij onder andere voor een laag energieverbruik. Daarnaast zetten wij bij duurzaam bouwen in op het gebruik van materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van gebruikers en bewoners. Verder zorgen wij bij duurzame nieuwbouw voor een gezond binnenmilieu met goede ventilatie. Naast een zo min mogelijke belasting van het milieu, gaat duurzaamheid vanzelfsprekend ook om een lange levensduur. Daarom bouwen wij onderhoudsarme en kwalitatief hoogstaande gebouwen. Dit is sinds de oprichting van onze onderneming in 1947 ook altijd het uitgangspunt geweest.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw door Schadenberg Bouw?

  • Betrouwbare partner sinds 1947;
  • ​​Sterk in binnenstedelijk;
  • Duurzame en toekomstbestendige nieuwbouw;
  • Afzonderlijke projecten en seriebouw;
  • Totale realisatie middels design & build.

Design & Build projecten

Bij Schadenberg Bouw staan we voor de totale realisatie van nieuwbouwprojecten. Voor het uitvoeren van de verschillende fases werken we nauwkeurig samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Als er wel plannen maar nog geen ontwerp of tekening voor een nieuwbouw pand zijn of als er nog geen bouwvergunning is, kunnen wij projecten geheel op maat realiseren in design & build projecten. In elk aspect van het proces – van ontwerp tot realisatie – komt de factor kwaliteit tot uiting. Dit resulteert in hoogwaardige, duurzame en toekomstbestendige nieuwbouw.

Nieuwbouw - Design en Build - Schadenberg Bouw

Woon-, leef- en werkplezier

Als betrokken en vakkundige partner streven we er bij Schadenberg Bouw naar om de hoogst mogelijke standaard in kwaliteit te bieden. Ook wanneer een nieuwbouwproject niet standaard is. Alleen op die manier kunnen we jarenlang woon-, leef- en werkplezier garanderen. Zijn er bijvoorbeeld bijzondere wensen voor de architectuur, circulariteit of het gebruik van speciale bouwmaterialen? Wij onderzoeken vooraf alle mogelijkheden om er vervolgens met onze kenmerkende werkwijze mee aan de slag te gaan.