Advisering

Advies voor de realisatie van duurzame installatie­technieken

De vakmensen van Schadenberg Installatietechniek beschikken over specialistische kennis van luchtbehandeling, koeltechniek, verwarming, watertechniek, meet en regeltechniek, elektrotechniek, warmtepompinstallaties en witlof hydrocultuurinstallaties. Deze professionele en gediplomeerde vakmensen hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek voor de industriële, agrarische en utiliteitssector en zijn volledig up-to-date met de technische eisen binnen deze branches.

Advisering Installatietechniek - Milieubewust handelen - Schadenberg Installatietechniek

Diepgaande kennis om milieubewust te handelen

Ook beschikken onze vakmensen over de specialistische kennis voor optimale rendementen van energiezuinige installaties en hebben zij diepgaande kennis om milieubewust te handelen bij het realiseren van duurzame installatietechnieken.

Schadenberg Installatietechniek adviseert bedrijven in de bouw, agrarische, industriële en utiliteitssector over:

  • Installatietechnieken;
  • Duurzaamheid;
  • Energiebesparing.

Gecertificeerd partner

Zoals het een installateur van technische installaties betaamt, voldoen we bij Schadenberg Installatietechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn bijvoorbeeld aangesloten bij Techniek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL). Ook zijn wij in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren, zoals het BRL6000-21, BRL6000-25 en BRL100 Certificaat. Deze certificeringen stellen ons in staat om ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering te waarborgen.

24/7 service

Schadenberg Installatietechniek bouwt totaalinstallaties op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling, koeltechniek, verwarming, warmtepomptechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek. We bieden bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector een serviceorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.