Commercieel
Onroerend Goed

Ontwikkeling commercieel onroerend goed - Schadenberg Vastgoed

Duurzaam en representatief commercieel vastgoed

Als toonaangevende projectontwikkelaar zetten we ons bij de ontwikkeling van commercieel vastgoed in om werkomgevingen te creëren waar mensen elke dag met plezier naartoe gaan en waar hun productiviteit optimaal is. Bij Schadenberg Vastgoed zijn we er namelijk van overtuigd dat de omgeving waarin we werken van grote invloed is op ons welzijn en onze prestaties. Deze overtuiging vormt de basis voor ieder project dat we ontwikkelen, of het nu gaat om de ontwikkeling van kantoorruimten, bedrijfsgebouwen of winkelpanden. Daarbij is ons doel altijd hetzelfde: het creëren van inspirerende, efficiënte en duurzame ruimtes die beantwoorden aan de wensen van de kopers, huurders en gebruikers.

Maatwerk commercieel vastgoed - Schadenberg Vastgoed

Maatwerk en turn-key oplossingen

In onze benadering staan samenwerking en flexibiliteit centraal. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en architecten luisteren we aandachtig naar de wensen van de eindgebruikers en ontwikkelen wij duurzame oplossingen die aansluiten bij hun wensen. Of het nu gaat om een volledig op maat gemaakte bedrijfsruimte of een turn-key oplossing, ons ervaren team van projectontwikkelaars staat klaar om u te begeleiden in elke stap van het proces. Bovendien ontwerpen wij al het commercieel onroerend goed met multifunctionaliteit en flexibiliteit in gedachten, zodat iedere ruimte aanpasbaar is aan de veranderende behoeften van bedrijven en hun medewerkers.

Wat zijn de voordelen van het commercieel onroerend goed van Schadenberg Vastgoed?

  • Ontwikkeling van inspirerende en efficiënte werkomgevingen die het welzijn en de productiviteit van mensen bevorderen;
  • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij de wensen van de eindgebruikers met de focus op samenwerking en flexibiliteit;
  • We ontwikkelen vastgoed op goed bereikbare locaties en investeren in energiezuinige gebouwen en groene infrastructuren.

Energiezuinige gebouwen en groene infrastructuren

Bij Schadenberg Vastgoed begrijpen we het belang van een goede locatie en bereikbaarheid. Daarom willen wij onze projecten voor commercieel vastgoed ontwikkelen op zichtlocaties die eenvoudig bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. Naast een uitstekende bereikbaarheid bieden deze zorgvuldig geselecteerde locaties een aantrekkelijke omgeving die de waarde van uw investering maximaliseert. Vanzelfsprekend hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door te investeren in energiezuinige gebouwen en een groene infrastructuur, stellen wij alles in het werk om de kwaliteit van onze ontwikkelingen te verbeteren en de positieve impact op het milieu en de lokale gemeenschap te vergroten.

Herontwikkeling en Transformatie bestaand vastgoed - Schadenberg Vastgoed

Herontwikkeling en transformatie van bestaand vastgoed

Ook zijn we bij Schadenberg Vastgoed actief in de aankoop, ontwikkeling, verhuur en verkoop van bestaand onroerend goed. Bij het herontwikkelen en transformeren van bestaand vastgoed is het tevens ons doel om duurzaam en kwalitatief hoogwaardige projecten te realiseren, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Het is ons doel om iets toe te voegen aan de omgeving waarin het project zich bevindt, door ieder project op respectvolle wijze in te passen in de bestaande omgeving.