Water­techniek

Watertechniek - Schadenberg Installatietechniek

Innovatieve watertechniek voor nieuwbouw en renovatie

De allround installateurs van Schadenberg Installatietechniek zijn ervaren in watertechniek en bieden een breed scala aan loodgietersdiensten, waaronder het installeren van sanitaire voorzieningen, binnen- en buitenriolering en gas- en waterleidingen. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten in de bouw, agrarische, industriële en utiliteitssector of om renovatie en reparatie. Met meer dan vijftig jaar ervaring in de installatietechniek kennen wij alle ins en outs van watertechniek.

Watertechniek - Witlof Hydrocultuurinstallaties - Schadenberg Installatietechniek

Productie van witlof hydrocultuur­installaties

Schadenberg Installatietechniek is actief in 21 landen en is internationaal marktleider in de productie van witlof hydrocultuurinstallaties. Dit product is het resultaat van een brede praktijkervaring en jarenlange research. Onze ervaren monteurs met diepgaande kennis van watertechniek monteren de installaties in onze werkplaats, waarna ze op locatie in zeer korte tijd worden afgebouwd. Wij streven daarbij naar kwaliteit en duurzaamheid, met oog voor de kostenefficiëntie voor onze klanten.

Standaard­opstelling voor waterbehandeling

Onze jarenlange ervaring in het bouwen van uitrustingen voor hydrocultuursystemen heeft geleid tot de ontwikkeling van een standaardopstelling voor waterbehandeling. Alle essentiële onderdelen worden in onze eigen werkplaats geassembleerd, zodat we het volledige waterbehandelingssysteem als één pakket kunnen verzenden; lokaal en wereldwijd.

  • Standaard uitrusting hydrocultuuropstelling voor ieder bassin;
  • Optionele uitrusting;
  • Installatie alarmcircuits voor het detecteren van systeempompstoringen, zoals extreem lage of hoge watertemperaturen, extreem lage of hoge EC-waarden en extreem lage of hoge pH-waarden;
  • Speciale situaties.

Gecertificeerd partner

Bij Schadenberg Installatietechniek voldoen we als leverancier van technische installaties aan de strengste normen. Om onze specialismen perfect te kunnen uitvoeren zijn wij in het bezit van alle vereiste certificaten, waaronder het BRL-100 Certificaat, het KOMO-Instal keurmerk en het BRL-6000-25 Certificaat. Ook zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL) en Techniek Nederland. Deze certificeringen waarborgen een solide bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

Op zoek naar watertechniek voor uw bedrijf?

Schadenberg Installatietechniek is actief in 21 landen en internationaal marktleider in de productie van witlof hydrocultuurinstallaties. Onze prioriteit ligt bij het leveren van hoogwaardige en duurzame producten, waarbij we tegelijkertijd de kosten voor de klant nauwlettend in de gaten houden. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf!