Elektro­techniek

Elektrotechniek - Schadenberg Installatietechniek

Elektrotechniek: SCIOS-gerelateerde inspecties

Als erkend waarborginstallateur heeft Schadenberg Installatietechniek de bevoegdheid om installaties te plaatsen zonder de tussenkomst van nutsbedrijven. Hoewel dit misschien vanzelfsprekend klinkt, wordt dit voorrecht niet aan alle bedrijven toegekend.

Elektrotechniek - BRL-6000 gecertificeerd - Schadenberg Installatietechniek

BRL-6000 gecertificeerd

Bedrijven die technische installaties ontwerpen en installeren, tonen met een BRL-6000 Certificaat dat een onafhankelijke deskundige heeft bevestigd dat hun ontworpen en geïnstalleerde installaties aan vastgestelde kwaliteitsnormen voldoen. Dit certificaat is wettelijk verankerd en ondergaat jaarlijkse evaluaties.

De voordelen van elektrotechniek door de installateurs van Schadenberg Installatietechniek:

  • Erkend waarborginstallateur;
  • SCIOS-gerelateerde inspecties;
  • Overzichtelijke inspectierapporten;
  • Conform de wet- en regelgeving en eisen van verzekeringsinstellingen.

Gecertificeerd partner

Bij Schadenberg Installatietechniek voldoen we als installateur van technische installaties aan de hoogste normen en certificeringen. We beschikken over alle vereiste certificaten om onze technieken uit te voeren en zijn aangesloten bij Techniek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL). Deze certificeringen waarborgen een solide bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

Elektrotechniek - Gecertificeerd partner - Schadenberg Installatietechniek

Op zoek naar een
elektrotechnisch installatiebedrijf?

Elektrakeur is het elektrotechnisch installatiebedrijf van Schadenberg Installatietechniek. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van SCIOS-gerelateerde inspecties die voldoen aan wettelijke voorschriften en de eisen van verzekeringsmaatschappijen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf!