Wij zijn
Schadenberg Groep

Sociaal verbindend, duurzaam
en toekomstgericht

Met de business units Infratechniek, Bouw, Dakwerken, Groen, Installatietechniek, Vastgoed en Service vormen we Schadenberg Groep. Onder het motto ‘de toekomst bouwen we samen’ creëren wij plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Met de synergie van onze business units hebben wij alles in huis voor de gehele bouwkolom en bieden we alle disciplines voor de totstandkoming van projecten voor overheden, ontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, bedrijven en particulieren.

In een wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, stelt deze synergie ons in staat om ons krachtig en conjunctuurbestendig te manifesteren. Ontwikkelingen op het gebied van techniek, digitalisering, circulariteit, energietransities, milieu, veiligheid en wet & regelgeving. In ingewikkelde tijden kunnen we als Schadenberg Groep samen nieuwe kansen grijpen. Bij alles wat we doen en alles wat we maken, is de eindgebruiker het uitgangspunt. Variërend van grote en complexe projecten tot kleinschalige opdrachten. Dit doen wij met respect voor het verleden, maar gericht op de toekomst. Sociaal verbindend, duurzaam en klaar voor de volgende generaties.

Samenwerkend, vernieuwend en vakkundig

Om dit waar te maken, is samenwerking in de breedste zin van het woord de belangrijkste voorwaarde. Vanaf het eerste concept vereist dit goed overleg met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. De drive om voortdurend te verbeteren en te vernieuwen, behoort tot het DNA van Schadenberg Groep. Net zoals het streven naar meer toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Door open te staan voor de ideeën van anderen, mee te denken en onze mening te delen, ontstaan oplossingen met een hoog kwaliteitsniveau, solide samenwerkingsverbanden en duurzame relaties. De begrippen ‘samen’ en ‘loyaliteit’ zijn waarden die in onze organisatie rotsvast zijn verankerd. Hetzelfde geldt voor de kernwaarden: klantgericht, daadkrachtig, samenwerkend, vernieuwend en vakkundig.

Veiligheid op 1 - Schadenberg Groep

Mensen zijn ons grootste kapitaal

Om toekomstbestendige, hoogwaardige diensten en producten te kunnen bieden, investeren wij in moderne middelen en vooruitstrevende technieken. Onze mensen vormen echter het grootste kapitaal van de organisatie. Zij zijn de belangrijkste schakel om onze ambities waar te kunnen maken. Daarom stimuleren wij hen om hun individuele competenties en persoonlijke talenten optimaal te ontwikkelen. Ook zijn wij erkend leerbedrijf en bieden we toekomstige vakmensen een plek om te leren en te werken. Dit houdt de motor draaiende achter de succesvolle ontwikkeling van Schadenberg Groep. Nu en in de toekomst.

Laten we samen nieuwe kansen grijpen in ingewikkelde tijden.

De toekomst bouwen we samen.

“ Wat Schadenberg bijzonder maakt, is dat we hier altijd ruimte maken voor verfrissende ideeën.
Droom groot en wees niet bang om te falen. Dat is mijn motto, als mens en als ondernemer.

Janne van Excel,
Directeur Schadenberg Groep

Janne van Excel - Into Business

Onze opdrachtgevers

Schadenberg Groep koestert de goede connecties met haar opdrachtgevers.