Aanleg kabels, leidingen en riolering op Stadsstrand Hoorn

Op de nieuwe oeverdijk in Hoorn ligt het grootste aan een meer gelegen stadsstrand van Nederland, van ongeveer 130 meter breed en een kilometer lang. Dit veelzijdige nieuwe recreatiegebied biedt een prachtige plek om te wandelen, sporten, spelen en zwemmen in het Markeermeer. Met de aanleg van riolering, kabels en leidingen, mochten Schadenberg Infratechniek en Schadenberg Plaisier een rol spelen in de totstandkoming van dit iconische project met een grote regiofunctie.

De Alliantie Markermeerdijken startte in oktober 2019 met het opspuiten van de eerste laag van de oeverdijk voor de kust van Hoorn, gevolgd door de tweede laag in april 2020. In het voorjaar van 2022 startte de gemeente met de aanleg van het stadsstrand, dat is gelegen op een unieke plek tussen de Galgenbocht en Schouwburg Het Park. Onlangs is de eerste fase opgeleverd.

Aanleg kabels en leidingen voor de horecavoorzieningen

De vakmensen van Schadenberg Infratechniek en Schadenberg Plaisier hebben in een combiproject de riolering, waterleidingen en elektriciteitskabels voor de aansluiting van de locatie van de foodtruck en het paviljoen bij de Galgenbocht aangelegd. Om het riool, de kabels en de leidingen aan te sluiten op de bestaande netwerken, is een doorsteek gemaakt door de dijk richting de Grote Waal. In een later stadium zijn in samenwerking met Klaver Infratechniek diverse werkzaamheden verricht voor het aanleggen van de openbare verlichting.

Ontdek Stadsstrand Hoorn.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge