Altijd bij de hand: mijngpgroot.nl - Schadenberg Groep

digitaal je afvalzaken regelen wanneer het jou uitkomt

Even snel een wissel van een container aanvragen? Via mijngpgroot.nl doe je dit snel en eenvoudig, wanneer het jou uitkomt. Alle klanten van GP Groot inzameling en recycling kunnen via de online klantomgeving een opdracht doorgeven om een container te wisselen of te laten ledigen. Én dat is nog niet alles. De persoonlijke klantomgeving biedt nog meer oplossingen om efficiënter te werken.

Wie inlogt op mijngpgroot.nl, maakt zichzelf al gauw wegwijs in het portaal. Zo plan je via het overzichtelijke menu met enkele klikken een afspraak in voor het plaatsen of afvoeren van een bouwcontainer. Micha Vreman, projectadministrateur bij Schadenberg Water & Civiel, bevestigt het gebruiksgemak: “Wij werken op diverse locaties waar wij vaak containers nodig hebben voor de verschillende afvalstromen die vrijkomen uit het project. Ik hoef alleen maar in te loggen, aan te geven om wat voor afvalsoort het gaat en mijn voorkeur door te geven voor een dag en tijdvak. Het is zo simpel om te doen. En bovendien enorm handig. ’s Avonds kan ik thuis nog even de laptop openklappen en buiten kantoortijd de zaken regelen waar ik overdag niet aan toe ben gekomen.”

Extra opdrachten

“Onze rolcontainer voor bijvoorbeeld karton wordt op een vaste frequentie geleegd. Soms komt het voor dat dit een keer extra gedaan moet worden. Een extra ophaalverzoek is zo ingediend via mijn account zonder dat ik daarvoor hoef te bellen”, vertelt Micha. “Ideaal. Want soms moeten we voor een project meer bouwpuin afvoeren. Dan wil je direct extra containers bestellen voor de betreffende afvalsoort, want we moeten door. Dat is zo geregeld in het digitale portaal. Doordat we in de bouw werken, hebben we ook te maken met verschillende soorten afval; van lege bussen purschuim tot hout en betonpuin. Daarvoor hebben we aparte containers nodig om het afval op een verantwoorde manier te scheiden. Ook die zijn zo geregeld.”

Zelf de toegang beheren

In de selfservice-klantomgeving vind en download je ook de facturen. “Dat is erg handig wanneer wij een container hebben besteld voor een onderaannemer, of een specifieke meerwerkopdracht hebben en deze kosten snel inzichtelijk willen hebben: het enige wat ik hoef te doen is die specifieke factuur eruit te pikken en ik kan hem zo downloaden. Extra fijn is dat je niet op facturen hoeft te wachten.” Dit gedeelte van ons account is zo ingericht dat je kunt kiezen wie hier toegang tot heeft. Je beheert zelf welke collega’s je toevoegt en wat zij mogen zien in de online klantomgeving. Handig, want zo blijven facturen afgeschermd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om collega’s alleen het beheer te geven over hun eigen bouwplaats of project, zodat zij zelf extra containers of ledigingen kunnen regelen.

Ook de inzamelkalender voor de papiercontainer van het gehele jaar vind je op mijngpgroot.nl. “Ik heb de inzamelkalender gedownload, uitgeprint en aan onze uitvoerders gegeven”, vervolgt Micha. “Nu kunnen zij zelf zien wanneer de container geleegd gaat worden en aan de bel trekken als het nodig is om een extra lediging van de papiercontainer aan te vragen bij GP Groot.”

Inzicht in projecten

Mochten er toch vragen zijn, dan biedt de pagina met veel gestelde vragen uitkomst. “Als ik ergens toch niet uitkom, dan kan ik een notitie achterlaten voor een terugbelverzoek. Het is een fijn systeem om mee te werken; het scheelt mij tijd en het is gebruiksvriendelijk. En als het echt nodig is, kun je altijd nog bellen”, vult Micha aan.

Mijngpgroot.nl wordt continu verbeterd en uitgebreid. Zo is het nu mogelijk om rapportages in te zien, waardoor je per project of locatie inzicht hebt in je afvalprestaties. Deze ordergegevens kun je exporteren naar Excel zodat je ze weer in je eigen bedrijfsrapportages kunt verwerken. En doordat de klantomgeving iedere tien minuten ververst, beschik je altijd over de meest recente planning.

Nog geen account voor mijngpgroot.nl? Klik hier om deze aan te vragen of vraag je account manager om een persoonlijke demo.

Voor snelle toegang tot het portaal kun je de website toevoegen aan het startscherm van je telefoon.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge