Schadenberg Combi Groen is Schadenberg Stedegroen - Schadenberg Groep

Schadenberg Combi Groen heet sinds kort Schadenberg Stedegroen. Wij zijn specialist in complexe en creatieve groenoplossingen. Uw vakkundige partner in aanleg en onderhoud van daktuinen, sedumdaken, dakparken, gevelbegroeiing, Vertuss verticale tuinen, het Waterneutraaldak en andere retentiedaken.

Wij maken steden groen
Wij vergroenen de ruimtes, leefomgeving en werkomgeving, in met name stedelijke gebieden. Kortom: met ons bevlogen team van allround hoveniers maken wij steden groen. Het is daarbij ons doel om een hoge belevings- en gebruikservaring, meerwaarde voor gebouwen en innovatieve circulaire oplossingen te creëren.

Een nieuwe naam maakt de focus van onze specialismen kenbaar

Hoge belevings- en gebruikservaring
Studies van universiteiten over de hele wereld, tonen aan dat groen een positief effect heeft op de inrichting van de stedelijke omgeving en het gedrag van mensen positief beïnvloedt. Groen verbetert het milieu, zorgt voor een rijke biodiversiteit, vermindert luchtvervuiling, zorgt voor waterberging, dempt geluidshinder en verkoelt in warme periodes. Daarnaast heeft groen een positief effect op de gezondheid en sociale verbindingen van mensen die in een groene omgeving wonen, werken en leven. Bedrijven vestigen zich graag in een groene omgeving en onroerend goed is gewilder.

Bent u benieuwd wat Schadenberg Stedegroen voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via: 085 – 239 36 30.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge