Realisatie ‘De tuinen van Morgenstond’ te Den Haag - Schadenberg Groep

In opdracht van woningcorporatie Staedion realiseert IBB Kondor in samenwerking met Loostad Vastgoedontwikkeling en Bouwmaatschappij Ufkes de Tuinen van Morgenstond. Het project bestaat uit vijf woongebouwen met in totaal 243 sociale huurwoningen. Daarnaast zijn de partijen verantwoordelijk voor twintig jaar onderhoud.

De woningen liggen aan de Coevorden- en de Haveltestraat. Het stedenbouwkundig plan voorziet in vijf blokken van vier hoog, heeft een integrale aanpak als basis en wil exploitatiekosten voorkomen. Daardoor hebben de woningen geen onrendabele top en krijgen de inwoners van Den Haag toegang tot nog meer betaalbare huurwoningen. De appartementen hebben allen een oppervlakte van 60 m² en zijn door de zorgvuldig gekozen detaillering en materialen van hoge kwaliteit.

Schadenberg West is al in een vroeg stadium bij dit project betrokken en als gevolg van de gezamenlijke inspanningen in het voortraject loopt de uitvoering van de daken zeer voorspoedig.

De realisatie van de Tuinen van Morgenstond is van start gegaan in oktober 2017. Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2018 opgeleverd.
Bekijk hier een filmpje van de laatste ontwikkelingen.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge