Vaccinatielocatie Middenmeer en Alkmaar

De vakmensen van Schadenberg Infratechniek gaan geen enkele uitdaging uit de weg. In opdracht van GGD Hollands Noorden is er, in samenwerking met diverse partijen en toeleveranciers, binnen twee weken een GGD vaccinatielocatie op bedrijventerrein Agriport Park in Middenmeer gerealiseerd.

Op deze vaccinatielocatie wordt inmiddels volop geprikt. We hopen dat dit een bijdrage mag leveren aan het snel overwinnen van het coronavirus.

Onlangs mochten wij in opdracht van GGD Hollands Noorden extra parkeerplaatsen op het terrein aanbrengen, met een oppervlakte van in totaal 1.460 m². Zo kan de vaccinatiepiek op die plaatsen uitstekend worden opgevangen. Deze werkzaamheden hebben we uitgevoerd in samenwerking met loon-aannemingsbedrijf Bork.

Op de vaccinatie locatie in Alkmaar is in fases verharding in een visgraat-structuur aangelegd. Vervolgens is alle belijning aangebracht. Tijdens de werkzaamheden was de locatie open en is er gewoon doorgeprikt. ‘Door de goede coördinatie tussen de GGD, de veiligheidsregio en Schadenberg Infratechniek, was er minimale hinder voor de bezoekers’, aldus Niels Wijnker, hoofduitvoerder bij Schadenberg Infratechniek.

Op de vaccinatie locatie Middenmeer zijn meer dan 900 betonplaten geplaatst voor extra parkeervakken op een oppervlakte van ruim 3.500 ㎡. Ook hier is belijning aangebracht.

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.