Plaza West Haarlem

Plaza West Haarlem juni 2021 - 3

Op de plek van het voormalige EKP terrein in Haarlem verrijst de komende jaren een nieuwe woonwijk: Plaza West. Het terrein kent een rijke geschiedenis en heeft in het verleden onder andere dienst gedaan als: Kolenhaven, rangeerterrein en ExpeditieKnoopPunt van PTT Post.

Na al deze bedrijvigheid is er ruimte voor een nieuw plan. Plaza West wordt een modern gebied met nieuwe winkels en woningen. In totaal worden er zo’n 600 huurwoningen gebouwd, verspreid over meerdere gebouwen.

De afbouw van de woningen is in volle gang. In opdracht van Bouwbedrijf De Nijs mag Schadenberg Infratechniek het terrein woonrijp maken. Schadenberg Stedegroen is druk bezig met het aanleggen van de binnentuinen. In totaal werkt Schadenberg Stedegroen aan de aanleg van vijf daktuinen, drie binnentuinen en twee binnenstraten.

De binnentuinen en de binnenstraten van dit prachtige project zijn inmiddels gereed. Alleen blok 5 moet nog worden afgemaakt. Laat de beplanting en het gras maar groeien!

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.