Nieuwbouw: Max Planckstraat

In opdracht van een particuliere klant hebben de vakmensen van Schadenberg Bouw onlangs de complete woning verbouwd. Aan de achterzijde van het appartement is een niet-alledaagse aanbouw gerealiseerd. De achtergevel is er compleet uitgesloopt en middels een balansstempeling opgevangen, waarna het constructieve stalen portaal kon worden geplaatst. Ondertussen bleven de bovenwoningen bewoond.

We hebben een knap staaltje werk laten zien! De vormgeving van de aanbouw was er een die niet standaard op de plank ligt en dat gaf een leuke uitdaging in de uitvoering, die tot een prachtig resultaat heeft geleid.

We hebben de woning stucwerk-gereed aan de bewoners opgeleverd en die zijn inmiddels zelf gestart met het aanbrengen van de afwerkingen op de wanden en de vloer. Wij wensen ze veel woonplezier in hun mooie nieuwe woning!

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.