Sportdag – De opkomst voor het fietsen, wandelen, racefietsen en boksen was prachtig mooi! Een kleine greep uit onze dag.

Fitte, vitale werknemers zijn productief, minder vaak ziek en zijn een visitekaartje voor ieder bedrijf. Goede beweging vormt hiervoor één van de basis ingrediënten. Omdat de Schadenberg Groep graag bijdraagt aan de vitaliteit van onze mensen, organiseerden wij op zaterdag 6 april onze 1e dynamische sportdag!
De opkomst voor het fietsen, wandelen, racefietsen en boksen was prachtig mooi! Een kleine greep uit onze dag.

Wandelen
Onze collega Margreet van Dulmen kent de omgeving van Hem en Venhuizen als haar broekzak. Er wandelde een grote groep gemotiveerde medewerkers met haar mee die een ultieme frisse neus haalde!

Racefietsen
Onder leiding van onze operationeel directeur én fervent racefiets fanaat Frank Brandhoff, maakt een aantal van onze mannen een stoere tour door het mooie West-Friesland. Ook een kleine consumptie onderweg mag natuurlijk niet ontbreken…

Fietsen
De mooie dorpen rondom onze vestigingsplaats werden doorkruist door een groep enthousiaste fietsers. Onder leiding van collega Simone Bosman werd er flink doorgetrapt!

Lunch
Na al deze inspanning stond er voor alle deelnemers een heerlijke gezonde lunch klaar, geheel verzorgd door de lokale onderneming van Home made by Regina. Ook waren er gezonde sapjes van lokale fruittelers gemaakt door VoorFruit uit ons mooie dorp Hem. Een gezellige afsluiter (en start) van deze zeer geslaagde 1e sportdag!

Boksen
Na de gezellige, verkwikkende lunch, was het voor de groep van collega Inge Ruijter de hoogste tijd om een potje flink los te gaan op de bokszak bij Sento Modo Sports in Hem. Dat ging er lekker stoer en stevig aan toe… Boks!

Het weer zat niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een meer dan geslaagde Sportdag. Op naar volgend jaar..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.