Schadenberg West renoveert Oasen locaties - Schadenberg Groep

Zuid-Holland, september 2018

Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.200 bedrijven in het oosten van Zuid-Holland. Dit maatschappelijk drinkwaterbedrijf verzorgt op duurzame wijze drinkwater voor haar klanten. De volksgezondheid staat daarbij voorop. Oasen hanteert hoge standaarden voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van drinkwater en handelt doelmatig en klantgericht. Dit bereikt Oasen door continue ontwikkeling en interactie met haar omgeving.

Het voorzieningsgebied is gelegen in het oostelijk deel van de provincie Zuid-Holland en beslaat een totale grondoppervlakte van 1.115 km². De infrastructuur bestaat uit diverse zuiveringsstations met bijbehorende oevergrondwaterwinningen, pompstations en meer dan 4.000 kilometer waterleidingen. Jaarlijks levert Oasen zo’n 47 miljoen m³ schoon drinkwater. Bij de bereiding van drinkwater worden geen chloor of andere oxidatiemiddelen gebruikt.

Na het winnen van de meervoudige onderhandse aanbesteding en de daarop volgende, zeer intensieve voorbereidingsfase, is Schadenberg West inmiddels gestart met de eerste van in totaal drie te renoveren locaties. Namelijk: Zuiveringsstation Rodenhuis in Bergambacht. Aansluitend zullen Distributiecentrum Zoeterwoude en Winplaats Dijklaan te Bergambacht worden gerenoveerd.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge