Schadenberg Infratechniek trotse convenantpartner gemeente Hoorn - Schadenberg Groep

In juli 2019 ondertekende burgemeester Nieuwenburg van gemeente Hoorn samen met diverse regionale MKB-bedrijven, een overeenkomst voor het voorbereiden en uitvoeren van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Schadenberg Infratechniek is één van de trotse convenantpartners voor civiele projecten. Hiermee wordt ingezet op kennisdeling, ontwikkeling en behoud van kennis tussen de partijen. Daarnaast wordt de regionale werkgelegenheid gestimuleerd.

‘Wij zijn hier erg blij mee’, vertelt directeur Herald Nauta. ‘Voor Schadenberg Groep is dit namelijk een prachtige kans om ons tot ontzorgende ketenpartner te ontwikkelen. Als convenantpartner kunnen wij namelijk ervaring opdoen met het coördineren van complexe projecten, praktijkgerichte oplossingen inbrengen tijdens de ontwerpfase en innovatieve aanlegmethoden testen.’ Op dit moment is Schadenberg Infratechniek betrokken bij vier projecten.

Nieuwe manier van samenwerken
‘Met de nieuwe manier van samenwerken, zien wij zichtbare resultaten voor alle aangesloten partijen. Door de integrale aanpak worden werkzaamheden van verschillende opdrachtgevers gecombineerd. Daarnaast komen we sneller tot uitvoering door kennisbundeling tijdens de ontwerpfase. Met een voorspelbare uitvoering kunnen wij efficiënter werken en creëren we zo weinig mogelijk hinder voor de omgeving’, licht Nauta toe. Als gevolg van de klimaat- en energietransitie is de investeringsopgave groot. ‘Met de ontwikkelstappen die wij het afgelopen jaar hebben gemaakt, zien wij de toekomst echter met vertrouwen tegemoet. Wij bedanken gemeente Hoorn en onze collega-aannemers voor de prettige samenwerking!’

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Herald Nauta
Telefoon: 085 – 239 36 00
E-mail: herald.nauta@schadenberg.nl

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge