Schadenberg Groep nieuwe eigenaar van Plaisier - Schadenberg Groep

Vanaf heden is Schadenberg Groep de nieuwe eigenaar van Aannemersbedrijf Plaisier B.V. en Plaisier Las en Montage B.V. Met deze bedrijfsovername geven wij een verdere invulling aan onze strategie voor het bieden van een integrale aanpak op het gebied van ondergrondse infrastructuur.

AANLEG VAN GAS, DATA EN ELEKTRICITEIT
Plaisier is gespecialiseerd in de aanleg en montage van kabels en leidingen. De kabels zijn bestemd voor elektriciteit en datatransport. Bij de leidingen die Plaisier aanlegt, gaat het om waterleidingen en gasleidingen. De aanleg van gas, data en elektriciteit, is een belangrijke toevoeging aan het aanbod van diensten van Schadenberg Groep.

AANLEG VAN HET WATERLEIDINGNET
Schadenberg Infratechniek is gespecialiseerd in onder andere rioolaanleg. Ook nemen de vakmensen van deze divisie het zware grondverzet van infrastructurele projecten voor hun rekening. Schadenberg Water & Civiel beschikt over specialistische kennis en jarenlange ervaring in optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen. De bevlogen specialisten van deze divisie leggen, net als de mensen van Plaisier, transport- en distributieleidingen aan voor het waterleidingnet.

TOTAALPAKKET AAN INFRADIENSTEN
Plaisier heeft een uitstekende reputatie als een bedrijf van vakmensen die kwaliteit leveren. Net zoals wij, is Plaisier trots op haar wortels in de regio. Onze West-Friese nuchterheid past daar perfect bij. Maar we zijn vooral blij met deze stap omdat we de scope van onze werkzaamheden hiermee kunnen uitbreiden. Precies op de manier die we al langere tijd voor ogen hebben. Namelijk het aanbieden van een totaalpakket aan infradiensten.

Bent u benieuwd wat Plaisier, Schadenberg Infratechniek en Schadenberg Water & Civiel voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Plaisier overname

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge