'Schadenberg Groep investeert in verantwoordelijkheid' - Schadenberg Groep

Luidt de krachtige kop van de coverstory in INTO Business. Op 25 april werd de eerste editie van de Westfriese uitgave van dit business to business magazine gepresenteerd. Directeur Janne van Excel reflecteert in het interview op de koers van Schadenberg Groep, de toekomstvisie en het grootste kapitaal van het bedrijf, namelijk de 300 medewerkers. ‘Alleen goede mensen leveren goed werk.’

Het afgelopen jaar stond bij Schadenberg Groep in het teken van nieuwe ontwikkelingen, waaronder de wisseling van de directie. Janne Junior van Excel heeft het algemeen directeurschap overgenomen van Janne van Excel senior. Ronald Bruins is aangetreden als financieel directeur. Voor de nieuwe directie is strategie voor een hogere klantwaarde, kwaliteit en veiligheid prioriteit nummer één.

Met competente mensen naar een conjunctuurbestendige organisatie
Voordat hij het stokje officieel overdroeg, kwam Janne van Excel senior met het initiatief om een handboek te schrijven, waarin de toekomstvisie van Schadenberg Groep werd opgenomen. In dat boek stopte hij al zijn ervaring en tegelijkertijd liet hij de mensen die het moeten uitvoeren invulling geven aan die toekomst. De onbetwiste hoofdredacteur van dit document was zijn zoon. ‘Ons bedrijf stevig inrichten met competente mensen en zorgen dat je te allen tijde conjunctuurbestendig bent. Contracten zorgen daarbij voor continuïteit en losse projecten zijn de kers op de taart. Onze huidige toekomstvisie reikt tot 2026. Deze eeuw heeft ons geleerd dat de markt constant verandert en dat verder kijken dus weinig zin heeft. Als het verbeteringen oplevert, dwing ik mezelf tot veranderen’, zo vat Janne de toekomstvisie in een paar zinnen samen.

Ben je benieuwd welke veranderingen nu actueel zijn binnen Schadenberg Groep en hoe Janne het vindt om in de leeftijd van 30 jaar aan het hoofd van een grote onderneming te staan?

Lees hier het complete artikel.

Artikel Schadenberg Groep in INTO Business

Op de foto: Janne van Excel en eigenaar van INTO Business Jorn Janmaat. Fotografie: Myrte Photography.

 

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge