Witte dakbedekking en zonnepanelen Venhuis Communicatie Producties Hem

Drukkerij 'T Venhuis - Schadenberg Dakwerken

Schadenberg Dakwerken voerde voor Venhuis Communicatie Producties in Hem dakrenovatie uit. In een vroeg stadium zijn onze specialisten aan de slag gegaan met de wensen van de opdrachtgever om zonnepanelen te plaatsen, waarbij de term ‘veilig werken op hoogte’ hoog in het vaandel stond. Aan de hand van het legplan van de zonnepanelen hebben wij een situatie geschetst waarbij het maximale rendement uit de zonnepanelen kan worden gehaald. Ook kan men veilig aangelijnd op het dakvlak aan het werk door middel van een valbeveiligingssysteem.

Werkzaamheden
Op de bestaande, zwarte bitumineuze dakbedekking heeft Schadenberg Dakwerken een nieuwe bitumineuze dakbedekking in de kleur wit aangebracht. De temperatuur van circa 80℃ op zwarte bitumen daken kan op witte varianten worden teruggebracht naar ongeveer 40℃. Hierdoor worden de werking en het rendement van de zonnepanelen verbeterd. Buiten een verhoging van het rendement van de zonnepanelen, kan een wit dakvlak zorgen voor een verandering van de binnentemperatuur met circa 3℃ tot 5℃.

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.