Grondwerkzaamheden en bestrating Artisplein

Na het plaatsen van de verticale tuin in 2009, die een proefopstelling is voor het toekomstige jaguar verblijf, is Schadenberg in nauw contact gebleven met Artis. Dit heeft geresulteerd in het aannemen van het prestigieuze Artisplein.

Het betreft een Oosters tapijt, gemaakt uit twee kleuren gebakken klinkers. Dit is zeer specialistisch werk omdat het werken met gebakken materiaal ten aanzien van het patroon van het tapijt, grote kundigheid van de stratenmaker vergt.

Bij het Artisplein gaat het niet alleen om de bestrating, maar ook om het planten van een aantal bijzondere bomen dat in het plein is opgenomen. Voor deze bomen is extra aandacht besteed aan goede voorzieningen van de  groeiplaats.

Het Artisplein is voor iedereen toegankelijk. Aan dit plein kunt u genieten van een hapje en een drankje, terwijl u kijkt naar het mooie straatwerk, de Watertafel en de Hollandse Polder. Ook de monumentale volière met daarin de grootste collectie lepelaars ter wereld spreekt tot de verbeelding!

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.