Ondertekening sponsorovereenkomst tennisvereniging De Drieban

Op vrijdag 16 juni vond met de ondertekening van de sponsorovereenkomst met Tennisvereniging De Drieban een feestelijk én sportief moment plaats. In het bijzijn van voorzitter Dennis Koomen werd de overeenkomst getekend door financieel directeur van Schadenberg Groep Ronald Bruins en directeur van Polytechniek Jaap Vlam. 

De Drieban is een actieve tennisvereniging met goede lessen, mooie banen en een fijne sfeer. Zowel ervaren tennissers als mensen die met deze prachtige sport willen starten zijn er aan het juiste adres. Omdat we de collega’s van Schadenberg Groep onder het motto ‘Samen fit naar de toekomst’ motiveren om verantwoordelijkheid te nemen in het gezamenlijk werken aan gezondheid en vitaliteit, vinden wij het een toepasselijk gebaar om De Drieban te sponsoren en de tennissport in de regio te steunen. Na het tekenmoment heeft Ronald Bruins de tennisbanen uitvoerig getest door samen met de voorzitter een balletje te slaan.

Lees hier meer over Tennisvereniging De Drieban.

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.