Ondertekening civiele aannemingsovereenkomst Pioenhof Hensbroek

Aan Julianaweg 1 in Hensbroek verrijst Pioenhof, een ontwikkeling van agrarische bestemming naar woningbouw op het voormalige ‘Landje van Mak’. In opdracht van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan mag Schadenberg Infratechniek het openbaar gebied bouw- en woonrijp maken. Onlangs werd de civiele aannemingsovereenkomst getekend door adjunct-directeur van Timpaan John Noordeloos en algemeen directeur van Schadenberg Groep Janne van Excel. Begin september starten de werkzaamheden.

Divers project dat zoveel mogelijk inwoners aanspreekt

Met Pioenhof heeft Timpaan een bijzonder divers project in de verkoop gebracht dat zoveel mogelijk inwoners aanspreekt. Het bestaat in totaal uit 46 nieuwbouwwoningen: Smartwoningen, sociale huurwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en een aantal vrije kavels. De woningen zijn ontworpen door Rietvink Architecten. Henselmans en Vastbouw zijn de bouwkundig aannemers van Pioenhof.

Bouwteam civiele werkzaamheden

Vooruitlopend op het ondertekenen van de aannemingsovereenkomst is Schadenberg Groep vorig jaar begonnen om het ontwerp van het bouw- en woonrijpmaken in een bouwteam op te stellen. Samen met HB Adviesbureau is het ontwerp in overleg met Timpaan en de gemeente Koggenland uitgewerkt.

Civieltechnische werkzaamheden

De civieltechnische werkzaamheden zullen door Schadenberg Infratechniek worden uitgevoerd. In de eerste fase worden de waterpartijen gegraven en worden het riool en de bouwwegen aangelegd. De aanleg van de nutsvoorzieningen worden door Schadenberg Plaisier verzorgd. Nadat de bouw gereed is, zal de definitieve inrichting van de wegen, voetpaden en parkeervakken worden aangelegd.

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.