Nog enkele bedrijfsunits UniGreen beschikbaar! - Schadenberg Groep

Agriport is het grootste agribusiness gebied van Noord-Holland Noord en behoort tot de meest toonaangevende Greenports van Nederland. Het bedrijvenpark ligt op een toplocatie direct langs de A7 en is uitstekend bereikbaar. Landvast Projecten heeft hier een aantrekkelijk bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld, bestaande uit 16 bedrijfsunits vanaf 50 tot 100 m² BVO. Er zijn nog enkele units beschikbaar! Deze zijn te koop vanaf €62.500,- v.o.n. exclusief BTW en te huur vanaf €400,- exclusief BTW. De bouw is gestart en de oplevering vindt plaats in het voorjaar van 2020.

Op het ruimtelijk ingerichte bedrijventerrein Agriport is een gemêleerde groep toonaangevende bedrijven gevestigd, waaronder: Microsoft, Graham & Brown en binnenkort ook Google. Ook UniGreen biedt brede vestigingsmogelijkheden welke garant staan voor multifunctioneel gebruik.

Inspirerende werkomgeving

Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw UniGreen biedt dienstverlenende bedrijven een inspirerende werkomgeving met allure. De units hebben oppervlaktes variërend van 50 tot 75 m² BVO. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld: toeleveranciers, opslag en transport of andere voorzieningen gelieerd aan bijvoorbeeld de agribusiness. Iedere unit wordt voorzien van een meterkast, trap, traphek, voordeur, sectionaal deur en onderheide vloer. Het behoort ook tot de mogelijkheden om meerdere units met elkaar te combineren.

Optimale bereikbaarheid

UniGreen staat dus garant voor dynamisch ondernemen op een toplocatie. Het bedrijventerrein is zeer centraal gelegen aan Rijksweg A7 waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Binnen circa 40 minuten bereikt u Amsterdam. Vanzelfsprekend zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen. Ook de glasvezel voor razendsnel dataverkeer geeft het business park een enorme boost en creëert legio extra mogelijkheden.

U koopt al een UniGreen bedrijfsunit vanaf 62.500,-

Op de website www.unigreen-agriport.nl vindt u de beschikbare units.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze makelaars.

RAVEEL Bedrijfsmakelaardij             Groot & Nieuweboer Makelaardij

Tel: 0229 – 278 010                                       Tel: 0228 – 520 520

www.raveel.nl                                           www.grootnieuweboer.nl 

 

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge