Hans neemt afscheid van De Schadenberg Groep - Schadenberg Groep

Een weloverwogen beslissing die in goede harmonie is genomen samen met compagnon Janne van Excel.

De Schadenberg Groep staat met een achttal bv’s en zo’n 200 medewerkers, inmiddels op stevige grond. ‘Ik houd van het bedrijf en de mensen. Het voelt, net als vroeger, als familie. Maar waar ik voorheen zelf op de machines reed, ben ik nu vooral aan het leidinggeven. Dat past me minder. Bovendien heb ik behoefte aan meer rust en vrije tijd. Er is meer dan werken alleen’ aldus Hans.

Met een mengeling van trots en weemoed kijkt Hans terug op zijn reis samen met Janne en alle medewerkers. ‘We hebben het echt samen gedaan. Zoals ik van thuis gewend ben, hebben we altijd oog en oor voor onze mensen en onze klanten. En dat blijft zo. Ik blijf actief in de branche en ga mijn kennis delen buiten Schadenberg in een meer coachende rol.’

Met ingang van januari 2020 is Janne van Excel jr. de bedrijfsleider van Schadenberg Infra. Hij is bereikbaar via: jannejr.van.excel@schadenberg.nl, 06-290 916 91 of 085 – 239 36 00.

Binnenkort nemen wij op gepaste wijze afscheid van Hans.

Wij bedanken Hans en wensen hem veel succes.

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge