Cees Bos liep een leerzame stage - Schadenberg Groep

‘Ik heb veel geleerd van vakkundige collega’s’

Cees Bos volgt de opleiding middenkader functionaris infratechniek niveau 4 bij het Horizon College in Hoorn. Enthousiast vertelt hij hoe zijn stage is verlopen: ‘Toen ik de eerste dag op het kantoor aankwam, kreeg ik een rondleiding en uitleg over het bedrijf. Daarna werd mij gevraagd wat ik deze stage zou willen doen. Toen ik zei dat ik buiten mee zou willen lopen, werd een uitvoerder gebeld die mij die dag meenam. Op andere dagen heb ik meegelopen met grondwerkers, ik heb samen met hen veel verschillende projecten gezien. Van het aanleggen van een kruising tot het bouwrijp maken van een woonwijk.

De meest voorkomende werkzaamheden waren leidingen leggen. Minder voorkomende werkzaamheden waren bijvoorbeeld een beschoeiing zetten, kelders plaatsen of een korrelbaan maken. In de eerste week heb ik ook eenmalig asfalteren meegemaakt. Dit vond ik indrukwekkend om te zien!

Ik werkte met gezellige en vakkundige collega’s. Als ik vragen had, konden zij hier duidelijk antwoord op geven. Ze lieten mij ook veel werkzaamheden doen waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Ik kreeg ook de vrijheid om op kantoor aan mijn schoolopdrachten te werken. Als ik daarvoor bijvoorbeeld een tekening of een planning nodig had, werd ik hierbij geholpen.’

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge