Belangrijke ontwikkeling binnen Schadenberg Groep - Schadenberg Groep

Het is mij een genoegen een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie met u te delen. Onlangs is mijn zoon Janne van Excel junior toegetreden tot de directie van Schadenberg Groep. Ik ga mij in de aankomende tijd steeds meer terugtrekken en mijn managementtaken aan hem overdragen. Op die manier kan Janne in de toekomst uiteindelijk al mijn werkzaamheden op soepele wijze overnemen. Yoni Rasch is aangesteld als bedrijfsleider van Schadenberg Infratechniek en is hiermee de vervanger van Janne junior.

Overdragen van managementtaken

Schadenberg Groep groeit en bloeit. Zaken als ICT, HR, cashflow, administratie en marketing, worden daarin steeds belangrijker. De managementtaken die daaraan zijn verbonden, behoren niet per definitie tot mijn DNA. Gezien de veranderende maatschappij zijn die uiteraard wel zeer belangrijk, in het bijzonder gezien de volumes waarin onze organisatie op dit moment acteert. Daarom is het  goed om geleidelijk mijn managementtaken aan mijn zoon over te dragen.

Ik laat als het ware mijn hart en nieren aan hem na en daar word ik ontzettend blij van. Ook heb ik het volste vertrouwen in Yoni Rasch als bedrijfsleider van Schadenberg Infratechniek. De toekomst bouwen we samen en deze ontwikkelingen zijn daarbij duurzame bouwstenen!

Met vriendelijke groet,

Schadenberg Groep

 

Janne van Excel

Algemeen Directeur

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge