Archangel Bouw volledig elektrisch de weg op

Amsterdam wil schone lucht voor de leefbaarheid van de stad. Daarom stimuleert de gemeente elektrische mobiliteit, onder andere met een subsidieregeling voor de aanschaf van elektrische voertuigen. Archangel Bouw is gevestigd in de Houthavens van de hoofdstad en wil onder meer door het rijden met volledig elektrische bestelwagens, een bijdrage leveren aan de ambitie van maximaal uitstootvrij verkeer in de stad in 2025.

Archangel Bouw heeft gekozen voor de 100% elektrische Nissan e-NV200 bestelwagens, welke een uitstoot hebben van nul procent. De volledig elektrische bestelwagens zijn geleverd door autobedrijf Peter Ursem, dat de status heeft van specialist op het gebied van elektrisch rijden. Net als voor Archangel Bouw en de Schadenberg Groep, zijn het behoud en de bescherming van het milieu voor deze organisatie onlosmakelijk verbonden met een duurzame levensstijl. Elektrisch rijden is een van de manieren om dat te bereiken.

 

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.