Archangel Bouw is Schadenberg Bouw

Archangel Bouw heet voortaan Schadenberg Bouw. Samen met de divisies Infratechniek, Dakwerken, Stedegroen, Water & Civiel en Vastgoed, tonen wij ons luid en duidelijk als Schadenberg Groep. Deze synergie stelt onze organisatie in staat om zich nog daadkrachtiger te manifesteren.

Een nieuwe naam draagt bij aan de continuïteit van onze expertise
Het fundament onder onze onderneming werd gelegd in 1947. In de afgelopen 73 jaar hebben wij met talloze projecten op het gebied van renovatie, transformatie, onderhoud en nieuwbouw, aangetoond dat de pijlers onder dit fundament zeer solide zijn. Als Schadenberg Bouw vertrouwen wij erop om onze kwaliteit en continuïteit rotsvast te verankeren voor de toekomst.

De kracht van synergie geeft ruimte voor de groei van ambities
Ontwikkelingen op het gebied van techniek, circulariteit, energietransities, milieu, veiligheid en wet & regelgeving volgen elkaar in rap tempo op. Als Schadenberg Bouw kunnen wij als onderdeel van Schadenberg Groep, nieuwe kansen grijpen en ons werkgebied vergroten.

Bent u benieuwd wat Schadenberg Bouw voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via: 020 – 6842525.

Werken bij Schadenberg Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Schadenberg Groep of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.