Kwaliteit

Schadenberg Combi Groen bouwt voort op een massa kennis en ervaring vanuit een solide dakdekkers- en hoveniersachtergrond. Niet voor niets realiseren we regelmatig complexe projecten (naast Nederland) in Duitsland, de bakermat van de daktuin. Al onze medewerkers inclusief directie, volgen regelmatig trainingen en bijscholingen en wonen symposia bij waar nieuwe kennis wordt gedeeld.

Maar er is meer. De combinatie van elkaar versterkende expertisevelden binnen de Schadenberg Groep zorgen ervoor dat onze kennis van daktuinen wordt gecombineerd met onze kennis van daksystemen en infrastructurele werken. Met het voordeel voor u dat er een optimaal eindproduct wordt gerealiseerd met een voordelige uitvoering en een all-in garantie op dakbedekking en daktuin. Benieuwd naar de details? Wij vertellen u er graag meer over.

Klanttevredenheid
Geef uw mening als opdrachtgever over de samenwerking en het eindresultaat van projecten van Schadenberg Combi Groen door het invullen van het klanttevredenheidsonderzoek.

Duurzaamheid
Het begroenen van gebouwen heeft vele pluspunten voor mens en milieu. Lees hier de voordelen. 

Bedrijfsprocessen
De kwaliteit en bedrijfsprocessen worden geborgd door ons kwaliteitssysteem welke gecertificeerd is volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement conform Nen-normen) en VCA** (veiligheidschecklist aannemers).

Samenwerkingsverbanden
Schadenberg Combi Groen is lid van het gerenommeerde Duitse onderzoekinstituut FLL (Forschungsgesellschaft Landschaftsentwicklung Landschaftsbau). Tevens lid van FBB (Fauchvereinigung Bauwerksbegrünung) en lid van Dak & Gevelspecialisten. Deze Duitse connecties komen voort uit het feit dat onze oosterburen qua kennisniveau de bakermat zijn van het begroenen van gebouwen.

FBB