Werken Bij - Schadenberg Groep

Werken bij
Schadenberg Groep

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en bieden je volop kansen om mee te groeien, vaste baangarantie en een grote variatie aan uitdagende projecten.

Vind je volgende baan

  • Wis filter

De toekomst bouwen we samen! Bouw jij met ons mee?

Met de divisies Infratechniek, Dakwerken, Stedegroen, Bouw, Water & Civiel, Vastgoed, Plaisier en Polytechniek, vormen we Schadenberg Groep. Onder het motto ‘de toekomst bouwen we samen’ creëren we plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Omdat we bij Schadenberg Groep volop groeien zoeken we nieuwe collega’s!

Janne van Excel - Schadenberg Groep

Maak kennis met onze mensen

Onze nieuwste vacatures

Werkvoorbereider Service & Onderhoud

Water & Civiel
hem
32-40 uur

Loodgieter / Cv-monteur

Polytechniek
hem
32-40 uur

Inspecteur Scope 10

Polytechniek
hem
32-40 uur

Calculator Infra

Infratechniek
hem
32-40 uur

Familiebedrijf in hart en nieren

Waarom het de moeite waard is om met ons mee te bouwen aan de toekomst? Omdat we een familiebedrijf in hart en nieren zijn. Naast kwaliteit, innovaties en een veilige werkomgeving, staan gezondheid, vitaliteit, werkplezier, prettige omgangsvormen en leuke activiteiten centraal in onze bedrijfscultuur. Wat de belangrijkste schakel is om onze ambities waar te kunnen maken? Dat zijn bevlogen vakmensen zoals jij. Daarom zijn we continu op zoek naar mensen die met ons willen meebouwen. Of je nu op zoek bent naar een stage, starter bent of toe bent aan de volgende stap in je carrière, wij hebben altijd plek voor jou! Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Bouw aan je toekomst met een leerwerk­traject

Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle kansen om jouw persoonlijke talenten optimaal te ontplooien. Naast een baan met toekomstperspectief bieden we je goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zit jij nog midden in je studie en sta je aan het begin van je loopbaan? Kies dan voor een van onze leerwerktrajecten. Bij Schadenberg Groep zijn we erkend leerbedrijf en bieden wij toekomstige vakmensen een plek om te leren en te werken. Terwijl je een salaris ontvangt leer je de fijne kneepjes van een prachtig vak, doe je waardevolle werkervaring op én heb je straks een felbegeerde diploma op zak!

Dynamische stage, traineeship of afstudeer­opdracht

Studeer je aan het VMBO, volg je een MBO- of HBO-opleiding of studeer je aan de universiteit? En ben je op zoek naar een dynamische stageplek of afstudeeropdracht om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Onze vakmannen en vakvrouwen ontvangen je met open armen en brengen je graag allerlei specialistische kennis en nuttige skills bij. Natuurlijk staan zij er ook voor open om van jou te leren en daarom is jouw eigen inbreng altijd welkom. Zoals het een familiebedrijf betaamt, word je als stagiair of trainee onderdeel van ons team en draai je volledig mee met onze werkzaamheden. Geen betere manier om jezelf klaar te stomen voor een succesvolle toekomst!

Chat openen
Kom je bij ons werken? Bel/app ons!
Welkom!
Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.
We spreken je graag.
Groet
Chris & Inge