Kwaliteit

Schoon drinkwater uit de kraan is vanzelfsprekend. Optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen is van groot belang en vragen om zorgvuldige kwaliteits-, hygiëne- en risicobeheersing. De kwaliteit van onze producten en diensten zijn belangrijk voor ons.

Duurzaamheid
VBK Schadenberg is actief bezig met het milieu. Bij investeringen in materieel en het wagenpark is het verminderen van brandstofverbruik en het verlagen van de uitstoot van CO2 een belangrijke factor. Wij voldoen aan CO2 ladderniveau 3 (niveau 5 is in voorbereiding).

Bedrijfsprocessen
Kwaliteit en bedrijfsprocessen worden geborgd door de volgende kwaliteitssystemen en certificaten:

  • ISO9001
  • VCA**
  • CKB

Werkzaamheden met betrekking tot drinkwater stellen hogen eisen aan de toe te passen materialen. Materialen worden geleverd met KIWA-ATA certificaten of gelijkwaardig.

Personeel
Werken met drinkwater vraagt om een specifieke verantwoordelijkheid, kennis en aandacht voor milieu, duurzaamheid en hygiëne. Ons personeel is zeer betrokken, flexibel inzetbaar en gecertificeerd volgens “Hygiënisch werken in Proces- en Zuiveringsinstallaties en Drinkwaterleidingen”. Onze specialisten staan 24-uur per dag voor u klaar om storingen op te lossen. Bij noodgevallen kunt u ons servicenummer bellen, 06-23 38 38 48.

Erkend leerbedrijf
In samenwerking met Fundeon, SPG Noord-Holland en SOMA Bedrijfsopleidingen leiden onze leermeesters de volgende generatie op.