Missie en visie

Met welk onderdeel van Schadenberg u ook in zee gaat, Infra, Dakwerken, Combi Groen of Projectontwikkeling, u zult merken dat er zoiets is als het Schadenberg-karakter. Als wij onze opdrachtgevers vragen om ons kort te typeren, dan zijn dit de trefwoorden: oplossingsgericht, innovatief, efficiënt, betrouwbaar en no-nonsense. We bedenken wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en vervolgens doen we wat we beloven. Dat vindt ook zijn weerklank in onze visie en missie.

Missie
Voor onze opdrachtgevers willen we een toegankelijke en betrouwbare partij zijn, die voor elk project met de beste oplossingen komt en zorgen uit handen neemt. Een partij die haar beloftes nakomt.

Voor onze medewerkers willen we een goede werkgever zijn. Veiligheid, gezondheid en werkplezier zijn leidend in de manier waarop wij met onze mensen omgaan.

Voor onze aandeelhouders willen wij een gezond en winstgevend bedrijf zijn dat integer zaken doet, met een duidelijke focus op de lange termijn.

Voor alle andere belanghebbenden willen wij een betrouwbare partner zijn die open communiceert en handelt met hart voor mens en milieu.

Visie
Alleen veelzijdige en flexibele aannemingsbedrijven zoals Schadenberg blijven in onze nieuwe werkelijkheid met succes overeind. De vraagstukken waar onze opdrachtgevers mee komen zullen steeds complexer worden. Daarom blijft Schadenberg zich continu ontwikkelen, anticiperend en reagerend op nieuwe ontwikkelingen.