Grond-, weg- en waterbouw in de ruimste zin van het woord.

Schadenberg werd opgericht als civiel-aannemingsbedrijf, nu zijn wij een bedrijf met een zeer compleet pakket aan infradiensten. Daarmee kunnen wij een diversiteit aan infrastructurele opdrachten voor u uitvoeren. Van sloop tot straatwerk en van sanering tot natuurontwikkeling. Wij zijn van het begin tot het einde betrokken bij het project.

Dagelijks infrawerk
Ons dagelijks werk bestaat voornamelijk uit het bouw- en woonrijp maken van woonwijken en industriegebieden. Daarnaast doen wij ook veel op het gebied van saneringen, waterbergingen en herinrichtingen. In alle soort grond-, weg- en waterbouw zijn wij dus thuis.

Opdrachtgevers
Het grootste deel van onze opdrachten komt uit het westen van Nederland. Wij werken met name voor hoogheemraadschappen, gemeentes, natuurorganisaties, ontwikkelaars en bedrijven. Wilt u een paar voorbeelden zien van ons werk? Klik hier.

Bezuinigen op infra is de duurste weg
Bezuinigen op infra is de duurste weg

“Alles wat onder de grond zit,  zie je niet. Misschien is dat de reden waarom het budget voor infra al snel gekort wordt. Maar als je materiaal gebruikt van mindere kwaliteit, ontstaan er op den duur onveilige situaties. Met andere woorden:
bezuinigen op infra is de duurste weg.”

Hans Schadenberg, technische directeur Schadenberg Infra

Bezuinigen op infra is de duurste weg