Projectontwikkeling

USP Vastgoed bv, Landvast Projecten B.V. en Woldex SARL  zijn drie projectontwikkelaars die binnen de Schadenberg Groep actief zijn met eigen specialiteiten en werkgebieden.

USP Vastgoed is een veelzijdige projectontwikkelaar, die actief is op het gebied van binnenstedelijke ontwikkeling, uitbreidingsprojecten, ontwikkeling en exploitatie van bedrijventerreinen en recreatieparken. Het primaire werkgebied bestrijkt de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Maar ook daarbuiten laten zij zich graag uitdagen.
Voor meer informatie over USP Vastgoed kunt u kijken op de website of neem contact op 0228-54 50 25.   logo usp voor koptekst

Landvast Projecten heeft als specialiteit bedrijfshuisvesting, natuur en recreatie ontwikkeling alsmede het herontwikkelen van reeds bestaande industrieterreinen. Door de praktische kennis en ervaring van de medewerkers worden ook kleine bouwprojecten tot uitvoer gebracht zowel in samenwerking met opdrachtgever en architect maar ook in veel gevallen wordt voor turn-key gekozen.
Voor meer informatie over Landvast Projecten kunt contact met ons opnemen 06 29 04 26 84.     Landvast logo wit klein

Woldex SARL is opgezet voor het ontwikkelingsplan te Frankrijk genaamd Bonneblond. Een sfeervol landgoed op 87 hectare in Saint-Désiré. Voor meer informatie kunt u kijken op de website.

Goed luisteren en pragmatisch blijven

“Belangrijk is goed luisteren naar de consument. We werken niet aanbodgestuurd, maar vraaggestuurd. Om daar daadkrachtig op in te kunnen spelen, is flexibiliteit van wezenlijk belang.”
Frank Nannings, directeur USP Vastgoed bv

Goed luisteren en pragmatisch blijven