Sorry, your browser does not support JavaScript!

Als voorman hovenier van Schadenberg Combi Groen zorgt hij er dagelijks met veel plezier voor dat ieder project conform planning, bestek, budget en tekening wordt uitgevoerd. Zo ook voor het aanleggen van het Waterneutraaldak. Thies kan putten uit zijn jarenlange ervaring en daarom behoren het houden van overzicht en het oplossen van chaotische situaties tot zijn specialiteiten. Op drukke bouwplaatsen voelt hij zich als een vis in het water. ‘Als alles op rolletjes loopt, geeft mij dat een enorme boost!’ aldus Thies.

Het Waterneutraaldak vindt hij een prachtig duurzaam product. ‘Hoe mooi is het om afval te kunnen hergebruiken! Het water dat normaal gesproken verloren zou gaan, wordt nu gebruikt als voeding voor de beplanting. Bovendien heeft het opslaan van regenwater als voordeel dat er tijdens (extreme) droogte een buffer is om de beplanting te voorzien van voeding. Bijvoorbeeld tijdens het groeiseizoen. Door te irrigeren met een computergestuurd watersysteem, is het mogelijk om het vochtgehalte altijd op het juiste pijl te houden.’

Samen met zijn gedreven collega’s zorgt Thies er dus voor dat de daktuinen van Nederland een stuk duurzamer en groenen worden. Een prachtig doel om samen met de opdrachtgevers naartoe te werken!

Ontdek het Waterneutraaldak: http://www.waterneutraaldak.nl