Sorry, your browser does not support JavaScript!

USP Vastgoed kijkt terug op geslaagd Mix & Match event!

In samenwerking met Ondernemend Alkmaar en studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar, werd onlangs het Mix & Match event georganiseerd. In de Grote Kerk in Alkmaar werd op informele wijze contact gelegd tussen studenten en bedrijven. Ook stagiair Mike Disseldorp en projectmanager Valerie Boots van USP Vastgoed bv waren hier aanwezig, om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat voor de vacature van een nieuwe stagiair.

Dit jaar waren er studenten aanwezig van alle technische opleidingen van Inholland Alkmaar, Inholland Haarlem en Inholland Diemen. Vooral de studenten van de studies Bouwkunde en Bouwmanagement & Vastgoed hadden interesse voor USP Vastgoed. Valerie en Mike hebben dan ook volop enthousiaste gesprekken met hen gevoerd en hebben goede hoop dat hier een aantal interessante sollicitaties voor de periode september 2019 – januari 2020 uit voortvloeien.

Stagiair Mike Disseldorp: ‘Ik heb een zeer leerzame stage ervaren bij USP Vastgoed waarbij ik volledig werd betrokken bij het proces van A tot Z. Veel werkzaamheden kon ik zelfstandig oppakken. USP is wat mij betreft een ideaal leerbedrijf voor aankomende bouwkundigen en bouwmanagers die geïnteresseerd zijn in de projectontwikkeling.’

Tijdens het Mix & Match event waren de aanwezige bedrijven in de gelegenheid om speeddate sessies te houden. In de sfeervolle setting van een stijlvol gedekte tafel, konden zij kennis maken én kijken of zij wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Nadat het programma met een gezamenlijke lunch van start was gegaan, gingen de vijf gespreksrondes van start. Met behulp van een kleurrijke, levensgrote banner en een bijpassende informatieve flyer, vertelden Mike en Valerie op dynamische wijze over de veelzijdige branche van projectontwikkeling. Natuurlijk kwam ook het takenpakket van de toekomstige stagiair aan bod.

Het was mooi om te zien dat de studenten hier enorm enthousiast op reageerden. Niet verwonderlijk, want de stagevacature binnen USP vastgoed bv sluit perfect aan op hun studies! Valerie en Mike hebben op het event eerste-, tweede- en derdejaars studenten ontmoet. Een opvallende tendens bleek uit het grote aantal aanwezige dames van de opleiding Bouwmanagement & Vastgoed. Hetzelfde geldt voor het feit dat er dit jaar maar liefst zestig studenten zijn gestart met deze opleiding. Daaruit blijkt eens te meer dat de bouw en ontwikkeling weer in trek zijn. Op de borrel waarmee het Mix & Match event werd afgesloten, werd hier samen met andere aanwezige partijen als Sweco, Scholtens en Prommenz dan ook feestelijk op geproost.

Ben jij ook geïnteresseerd in de vacature van stagiair assistent projectcoördinator voor 40 uur per week? Check dan voor meer informatie: www.uspbv.nl en mail jouw sollicitatiebrief en CV naar info@uspbv.nl.