NDA – Nederlandse Dakdekkers Associatie

De Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is een begrip in bouwend, ontwikkelend en gebouwenbezittend Nederland. Een coöperatief samenwerkingsverband van gerenommeerde dakdekkersbedrijven. Landelijk dekkend, veelzijdig en vooral deskundig. De NDA heeft de afgelopen jaren vele vernieuwende activiteiten en producten in de markt gezet. Daarmee wordt  de voortrekkersfunctie van de organisatie onderstreept. NDA staat voor een duurzame en betrouwbare partner van advies, uitvoering en nazorg voor het platte dak.

Schadenberg Dakwerken biedt als lid van de NDA deze concepten met succes bij hun opdrachtgevers aan. Sinds 1981 zijn net als Schadenberg Dakwerken vergelijkbare dakdekkersbedrijven verbonden binnen de NDA en is daardoor in Nederland uitgegroeid tot een toonaangevende deskundige op het gebied van platte en licht hellende, gebruiks-, groen- en energiedaken.

De NDA organisatie kent een (geografisch dekkende) spreiding over geheel Nederland. Die structuur wordt zorgvuldig in stand gehouden en onderhouden.  Alle deelnemende bedrijven werken conform hetzelfde proces­ en zorgmanagementsysteem. Dat maakt van de NDA een aantrekkelijke partner voor partijen die hun vastgoed in heel  Nederland volgens identieke, hoogwaardige normen wensen te laten realiseren, onderhouden en beheren. Ook de kwaliteit, certificeren, verzekering en professionaliteit zijn daarmee gegarandeerd.

De NDA bestaat uit zelfstandige dakdekkersbedrijven, die gezamenlijk een marktaandeel van ruim 15% hebben. Vanwege deze forse schaalgrootte is de NDA in staat te investeren in de ontwikkeling van nieuwe technieken, mensen en nieuwe kennis. Zo zijn de Dakbehoud Nederland­-formule en het NDA Energiedak®  gezamenlijk tot stand gekomen en met succes geïntroduceerd.
Door de professionele structuur van deze organisatie kunnen NDA­ bedrijven de verantwoording nemen voor alle processen op het dak: vanaf vroegtijdige advisering tot het definitieve ontwerp, vanaf de eerste insnede tot en met de oplevering. Ook de ontmanteling en volledige recycling van een dak is vertrouwd werk voor de NDA­ bedrijven. Het gemak van kennis, ervaring, advies en uitvoering over het platte dak verenigd bij één deskundige!

Voor meer informatie www.nda.nl.