Daktuinen, verticale tuinen en Sedumdaken.

Schadenberg Combi Groen heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van complexe groenoplossingen. Een creatieve en vakkundige partner bij de aanleg en onderhoud van daktuinen, Sedumdaken, gevelbegroeiingen en verticale tuinen.

Advisering
Schadenberg Combi Groen ontwerpt, adviseert en realiseert complexe groenoplossingen op, in en aan bestaande en nieuwe gebouwen. Het liefst zitten wij al in een vroeg stadium als sparringpartner aan tafel zodat de opdrachtgever volop profiteert van onze kennis, ervaring en creativiteit.

Aanleg en onderhoud
Voor de aanleg van daktuinen en Sedumdaken maken wij veelal gebruik van levende materialen. Als uw project door ons is aangelegd, kunt u op ons vertrouwen voor professioneel onderhoud. Preventief onderhoud  is van groot belang voor het behouden van uw groenoplossingen. Onderhoud verlengt de levensduur en waarborgt de kwaliteit van het groen.

Producten
Wij zijn een gerenommeerd en zeer ervaren partij als het gaat om het aanbrengen en onderhouden van begroeiingen op, in of aan gebouwen. U kunt het zo groen niet bedenken of wij doen het! Horizontaal, verticaal, losstaand of hangend. Sedum, mos, kruiden of grassen alles is mogelijk. Schadenberg Combi Groen groeit met u mee, in diverse vormen.

 …………………………………………………….Button producten
Alles voor uw dak onder één dak

Combi Groen is onderdeel van de Schadenberg Groep en werkt nauw samen met de andere werkmaatschappijen. Wij kunnen u daarom een breed pakket met diensten en producten aanbieden, dit heeft voor u een aantal belangrijke voordelen.

Delen van kennis

Creatief en vakkundig. Wij ervaren dat een nauwe samenwerking met de opdrachtgever, architect en ontwikkelaar de kwaliteit van groen waarborgt. Het traject van het ontwerp tot de realisatie kent vele uitdagingen, deze geven wij vorm met efficiënte oplossingen. U kunt het zo groen niet bedenken of wij realiseren het.”

Edwin Schiks, bedrijfsleider Schadenberg Combi Groen

Delen van kennis