Schadenberg Dakwerken West

Vanuit de vestiging Rotterdam voert Schadenberg West geheel zelfstandig haar werkzaamheden uit in de business to business markt. Wij werken voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland. Daarnaast zijn wij ook actief in de drie noordelijkste provincies van België, te weten West- en Oost Vlaanderen en Antwerpen.

Korte lijnen en open communicatie zijn kenmerkend voor ons bedrijf, kennis van zaken is voor ons een must.

Renovatie c.q. (groot)onderhoud
Renovatieprojecten kunnen door ons compleet worden uitgevoerd, waarbij wij zorg dragen voor het inspecteren van de bestaande situatie, de advisering en bestekomschrijvingen tot de uitvoering van alle benodigde werkzaamheden. In deze situatie fungeren wij vaak als hoofdaannemer voor onze opdrachtgevers.

Nieuwbouw
In de nieuwbouw, zowel de woning- als de utiliteitsbouw, brengen wij complete daksystemen aan. Hierbij is ook voor ons vaak een adviserende rol weggelegd met voornamelijk het beoordelen van de besteksomschrijvingen in relatie tot het toekomstig gebruik van de bewuste daken.

Schadenberg West is specialist in de aanleg en het onderhoud van de meest uiteenlopende dakwerken. Onze medewerkers verwerken dagelijks alle soorten dakbedekkingen zowel in gemodificeerde bitumen als in kunststof.

Kijk hier voor onze contactgegevens.