Dakbehoud Nederland

Schadenberg Dakwerken neemt deel in de landelijke formule voor onderhoud en beheer van daken, Dakbehoud Nederland. De onderhoudsdienst-met-landelijke-dekking is destijds opgezet door de bedrijven die zijn aangesloten bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA), een initiatief dat al jaren zijn nut en bestaansrecht bewijst en dat in Nederland nog altijd enig in zijn soort is.

Op dit moment zijn er ongeveer 50 onderhoudsploegen dagelijks onderweg om vele daken in perfecte conditie te houden en indien nodig, acuut de storingen (24/7) te kunnen verhelpen. Door de grote capaciteit aan landelijk dekkende onderhoudsploegen, kunnen wij zelfs bij meerdere objecten gelijktijdig de acute problemen oplossen. Dus ook binnen de gestelde responstijden en ook tijdens vakantie- en feestdagen.

Bovendien levert Dakbehoud Nederland door zijn opzet en werkwijze een aanzienlijke bijdrage aan hét actuele item van deze tijd: duurzaamheid, energiebesparing en energie efficiency. Hoe dat werkt? Goed onderhoudsbeheer van daken leidt tot een langere levensduur, en dat bevordert verduurzaming van het dak (minder snelle vervanging, minder beslag op materialen, minder afvalverwerking).

Alle standaard lekkage- en garantiemeldingen, waar geen sprake is van een spoedsituatie, worden sowieso binnen 24 uur afgehandeld en gerapporteerd. Ook daarvoor zijn wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Vanuit Dakbehoud Nederland staat de veiligheid en waarborging van continuïteit op uw locaties altijd voorop. Daarnaast geldt het protocol; vóór 10.00 uur gemeld is dezelfde dag nog hersteld.

Professionele zorg voor uw dak
Daken van nu zijn lang niet meer de daken van twintig jaar terug. Daar waar we in het verleden zwarte daken tegenkwamen, zien we nu steeds meer groen, wit en blauw. Prachtig voor het milieu, maar ook intensief en met meer noodzaak tot uitgebreide zorg. Daken ontwikkelen zich meer en meer als drager van duurzame toepassingen. Dakonderhoud dat aan behoeften van klanten voldoet bestaat dan ook niet meer uit een simpele veegbeurt.

Daarom kunt u bij Schadenberg Dakbehoud Nederland niet alleen terecht voor het inspecteren, onderhouden en rapporteren van uw dakbedekking, maar ook voor het plaatsen en de jaarlijkse keuringen van uw horizontale valbeveilingsystemen, voor zowel intensieve als extensieve daktuinen. Alle zorg van uw dak onderbrengen bij één partij, is dat niet…’De Essentie van Doordacht Onderhoud’?

Voor meer informatie www.dakbehoud.nl.
Voor noodgevallen of ernstige lekkage, kunt u ons bereiken op het servicenummer: 06-20 01 42 16.

Dakbehoud